Because Software
Nederland

Reclamebureausoftware easyJOB

Perfect projectmanagement voor de communicatiebranche

Verschillende bureaus - verschillende behoeften. Vanaf het begin was het ons doel om software te ontwikkelen die een hoge mate van functionele diepte combineert met maximale aanpasbaarheid. Zodat het voor elke klant past als een maatpak. Met easyJOB is ons dat redelijk gelukt, onze klanten bevestigen dit keer op keer. Deze erkenning is onze sterkste drive om onze software voortdurend te ontwikkelen.

Geweldige functionaliteit gegarandeerd

Onze reclamebureausoftware easyJOB combineert optimaal projectmanagement met professioneel bureau management en ondersteunt u met name bij het commerciële projectbeheer - van offerte tot facturering, van de tijdregistratie tot de berekening van de dekkingsbijdrage uitgesplitst naar kostenplaats en -drager.
Daarnaast profiteert u van vele andere functies: e-mailintegratie, documentarchivering, projectbeheer en resourceplanning, geavanceerde rapportage, CRM en vanzelfsprekend, complete management accounting. Dus met easyJOB heeft u alles in één systeem, in plaats van dat u meerdere deeloplossingen moet gebruiken. Meer informatie over easyJOB is te vinden op de Engels- en Duitstalige websites. (De software is beschikbaar in het Nederlands).
Henk van den Brink

Uw contactpersoon in Nederland

Al enkele jaren verzorgt onze partner Henk van den Brink onze klanten en andere belanghebbende partijen in Nederland. Hij beantwoordt graag uw vragen over easyJOB of toont u onze reclamebureausoftware in een online presentatie.

Because Software Nederland
Henk van den Brink
7325 HE Apeldoorn
Mobil: +31 640 483215
hvandenbrink(at)because-software.com

Get to know easyJOB

We will gladly demonstrate the advantages of using easyJOB in a free, online presentation. You can also test a demo version of easyJOB yourself.